Totaal aantal pageviews

maandag 24 juni 2019

Appels met peren vergelijken.

Het blijft ingewikkelde materie die uitslagen,  verschillende behandelingen,  mogelijke bijwerkingen, informatiestromen van betrouwbare sites en af en toe per ongeluk van een minder betrouwbare site. Dan daarbij nog het feit dat de ontwikkelingen razendsnel gaan. Wat 3 jaar geleden gebruikelijk was, is nu soms weer anders door nieuwe kennis en inzichten.

Ik ontmoet en spreek nu andere patiënten, een nieuwe informatiebron.  Boeiend, maar het maakt het soms ingewikkelder.  Voor je het weet ben je appels met peren aan het vergelijken. Waarom heeft "zij" 20 bestralingen en ik 15? Waarom verschillen  de soorten chemotherapie die we gaan krijgen. Zij had schone poortwachtersklieren, maar een agressieve tumor al vastgesteld bij de biopt. Nooit geen mamaprint gehad zelfs. Dus duidelijk een heel ander proces, dus appels met peren vergelijken.

En toch.... dreigen het vragen met weerhaakjes te worden. En die weet ik aan te pakken. Noteren in mijn zwarte schriftje, de vraag ontleden en informatie opzoeken of navragen.

En blijven voorkomen dat we appels met peren gaan vergelijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten