Totaal aantal pageviews

zondag 17 november 2019

Vingers in je oren

Liselotte is aan het begin van het traject van de chemotherapie mee geweest naar het gesprek met de oncologisch verpleegkundige.  Hierin werden het traject en alle mogelijke bijwerkingen besproken.

De chemo tast alle slijmvliezen in meer of mindere mate aan. Dus dat was voor Liselotte direct een biologie les. Ze doorliep het proces zoals ze zei, " van mond tot kont". Aangekomen bij de intieme delen gaf ze Liselotte het advies om haar vingers in haar oren te stoppen. 

Gisteren bleek dat het deel te zijn waar ze het beste had opgelet. Tijdens het avond eten ging het over dingen die we lekker vinden. Dat was voor Liselotte de aanleiding om even haarfijn uit te leggen dat papa sex vast lekker vond maar "het" al maanden niet kreeg. Mijn vliezen zijn te droog dus het mocht alleen maar met een speciaal glijmiddel. Er direct aan toevoegend dat ze het wel een prettig idee vind dat wij "het" niet doen.  Aldus de zienswijze van een puber.

Op mijn opmerking dat ik dacht dat ze tijdens dat deel van het gesprek haar vingers in haar oren had, antwoordde ze direct ontkennend.  Het is toch niet logisch om als het net interessant word je vingers in je oren te doen. Dan doe je ze er net voor en let je extra goed op.

Tja dat hadden we kunnen weten....... past bij het puber zijn. En geeft ons een welkome lachbui.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten