Totaal aantal pageviews

dinsdag 14 mei 2019

Dagje AMC

5.45 uur
De wekker, niet nodig, lig al even wakker😣

6.45 uur
DENNIS, schiet op, ik wil weg. We moeten wel de file voor zijn.🚗🚗🚗🚗

7.00
Alles mee? Daar gaan we!

7.35
Ontbijten bij de M, waar zijn die file's? Straks hopen dat ze er zijn. Zou graag mijn gelijk halen over het nut van ruim op tijd vertrekken.

8.00
Voor iemand zonder richtingsgevoel zoals ik, is het AMC wel een uitdaging. Gelukkig heb ik Dennis bij me. Hij blokkeert ook heel verstandig de route naar buiten. De enige route die ik zonder hem anders waarschijnlijk feilloos had kunnen vinden😳.

8.35
Alles zit mee, dus nog 55 min. te gaan voor de 1e afspraak, het plaatsen van het lokalisatiedraadje.

9.50
Ietsje meer dan 55 min. we zijn blijkbaar nog niet aan de beurt. Domino effect voor de rest van de afspraken vandaag waarschijnlijk.

10.10
Aan de beurt! Excuses van vriendelijke verpleegkundigen, doktoren en specialisten. Uiteindelijk ging het onder verdoving, heel snel en voorspoedig, en viel het wel mee. Kon blijven liggen voor het inspuiten van de 💉☢ vloeistof. Nog even een verdieping naar boven voor een scan na 15 min.

Wat nog wel een dingetje is, is of ik me ooit weer volledig eigenaresse ga voelen van mijn borsten🤔. Op dit moment zijn het aanhangsels geworden, waar iedereen maar aanzit, in prikt, ze "goed" legt. Wel respectvol en zorgvuldig maar toch... Het vreemde is, ik vind dat het went.

11.15
Een broodje, op een bankje in een parkje in de zon☀️. Wachten tot de volgende scan om 12.45.

12.08
Omringd door diverse winkeltjes, een lekkere cappucino van Starbucks, op een terras mensen kijken. Wel weer vreemd dat dat dan gewoon midden in het AMC is.

12.45
Oeps, ik werd om 12.15 verwacht😳, misverstand. Snel 2 x 5 min. in de scan. Ze hebben voldoende beeldmateriaal, even wachten tot we dat overhandigd krijgen en dan zijn we klaar!

13.15
Op de beelden van de foto's geef ik licht. Apart om te zien. Aanpakken en wegwezen! Naar huis.

Al met al viel het eigenlijk wel mee. Op naar morgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten