Totaal aantal pageviews

zondag 12 januari 2020

Snuffelen aan het grote mensen leven

Onze puber mag de komende twee dagen snuffelen aan het grote mensen leven. Ze moet net als in haar 1e schooljaar nu ook weer een dag snuffelstage lopen. Vorig jaar was dit bij haar tante op het kinderdagverblijf. Dit beviel zo goed dat ze op vrijwillige basis nog heeft meegelopen bij een kinderdagverblijf waar een lieve vriendin van ons werkt.

Dit jaar wil ze bij juf Annet en haar kleuters meelopen op haar oude basisschool. Dat was even puzzelen, want op de aangewezen stagedag is de niet-werkdag van juf Annet. Ze kreeg toestemming om op een andere dag stage te lopen. Het gevolg was dat ze op school nog niet wisten hoe ze de dag in moest vullen als alle andere klasgenoten stage gingen lopen. Ze kwam op het briljante idee om dan twee dagen stage te gaan lopen als dat zou mogen.

Deze tweede dag gaat ze met haar zus meelopen. Die is logopedist bij o.a. een instelling met kinderen van 0-6 met gedragsproblemen. Dit is de leeftijdscategorie die Liselotte geweldig vindt. Sowieso geweldig om een dag met je zus mee te lopen. Dat ze dan ook nog op beide dagen Siem ziet en bij hem gaat logeren maakt het helemaal top.

Ik ben heel benieuwd wat ze voor nieuwe inzichten op gaat doen. En met name of het invloed gaat hebben op haar beroepskeuze.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten