Totaal aantal pageviews

zondag 15 augustus 2021

Hoe dan?

Het is bijzonder (prettig) om te ervaren dat ook Puber naadloos contacten oppakt die soms lange pauzes kennen.

Zij en de twee betreffende dames kregen het zelfs voor elkaar om er een memorabel strandbezoek van te maken.

Het strand in Neuvic heeft een grote speeltuin met o.a. 3 schommels. Twee normale en 1 babyschommel. De jongste van de drie wilde schommelen, de twee normale schommels waren bezet. Dus zag ze kans, lenig en atletisch gebouwd als ze is, in de babyschommel te stappen.

Het bleek niet zo'n slimme keus, want er zelfstandig uitkomen was onmogelijk. Ook met hulp van zuslief en puber lukte het niet. De slappe lach maakte het er niet gemakkelijker op.

Toen ik Puber belde of ze vanaf het strand naar de auto kwam kreeg ik, doordat ze de slappe lach had, een onsamenhangend, onverstaanbaar verhaal waar ik niets van begreep. Iets geïrriteerd, zei ik "schiet nu maar op". Toen ik een paar minuten later weer belde waar ze bleef was het verhaal nog niet duidelijk. Maar de eruit gefilterde boodschap: komen want jongste zit vast in babyschommel, maakte dat we toch maar even polshoogte gingen nemen.

Daar troffen we zuslief en puber aan die slap van het lachen tegen de staanders van de schommel aan hingen. En in de schommel zat de jongste, wat sip maar toch ook wel lachend, klem in het stoeltje.

Met hulp van opa en Dennis, een geruime hoeveelheid zonnebrand als glijmiddel lukte het om jongste te bevrijden uit de schommel zonder haar of de schommel te beschadigen.

Een verhaal om toe te voegen aan de vele vakantieherinneringen aan Neuvic die al jaren terug gaan. Met als conclusie van het drietal dat ze hopen volgend jaar meer dagen dan 1 samen door te brengen.

1 opmerking: